Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen annesinin elini öpmek

Rüyada ölen annesinin elini öpmek

Rüyada ölen annesinin elini öpmek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, fikirlerinin amacına ulaşacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine alamet eder.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın ya da düzenlemelerin yeniden şekillendirilmesi veya üzerlerinde ufak tefek uyarlamalar yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek yeni çalışmalar ortaya konacağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına alamet eder.

Rüyada ölen annenin elini öpmek işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına ve hayatın yüzüne güleceğine, ev içinde mutluluğun artacağına işarettir.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek ihanet dolu bir işe girileceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına, düzenli bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, eşlerin ayrılacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının annesinin elini öpmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada anne baba eli öpmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments