Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, onları koruyup kollayacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek gördüyseniz:

  • Düşünülmeden edilmiş sözler veya zamansız ya da zararsız görünen yorumlar bir anda herkes tarafından duyulabilir.

Rüyada eski sevgilinin annesinin elini öpmek her zaman hürmet göreceğine, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin annesinin elini öpmek elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, düşmanını alt edeceğine, umutlarının söneceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesinin elini öpmek eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölen annesinin elini öpmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine alamet eder.

Rüyada ölmüş annenin elini öpmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine tabir olunur.

Rüyada annemin elini öpmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına delalet eder.

Rüyada anne eli öpmek endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments