Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek hayatından nefret duygusunu atacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek evi kendisinin çekip çevireceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine işaret eder.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek tatsızlıkların yaşanacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına delalettir.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne baba eli öpmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, kendisine hayır ve başarı getirecek işler yapma fırsatı elde edeceğine bu sayede önce kendini sonra da çevresindekileri kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babanın elini öpmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada anne babayı öpmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş anne babayı öpmek sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, küs olduğu kişilerle barışacağına, rahatının ve gelirinin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments