Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına, hayatın pahalılaşmasına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine işaret eder.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsanız eski bir dostunuzdan yardım isteyebilirsiniz.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek elindeki işten büyük zararlar göreceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada jiletle kesilmek sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle elini kesmek ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine tabir olunur.

Rüyada elini jiletle kesmek kazancını çoğaltacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine işarettir.

Rüyada jiletle traş olmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada jiletle saç kesmek yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, üzüntülerini bölüşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırık jilet görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments