Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık jilet görmek

Rüyada kırık jilet görmek

Rüyada kırık jilet görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, çektiği sıkıntı ve zahmet nedeni ile sağlığının bozulacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine yorulur.

Rüyada kırık jilet gördüyseniz:

  • Çok net, nazik ya da anlayışlı bir ortam olmasa bile, içinde fırsatları barındıran bir atmosferdesiniz.

Rüyada kırık jilet görmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada birisi tarafından jiletlenmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda jilet görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, çok üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, borç batağına düşeceğine, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada jiletle kesmek yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kola jilet atmak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, kişinin afiyette kalacağına delalettir.

Rüyada saçı jiletle kesmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments