Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle saç kesmek

Rüyada jiletle saç kesmek

Rüyada jiletle saç kesmek yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, imkânlarının azalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına alamet eder.

Rüyada jiletle saç kesmek gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Rüyada jiletle saç kesmek elini attığı her işi yerine getireceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını jiletle kesmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kendisini eve kapatacağına, duygularının ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçı jiletle kesmek çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle sakal kesmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına işarettir.

Rüyada kolunu jiletle kesmek çok eğleneceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine inanılır.

Rüyada elini jiletle kesmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada jiletle kesmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada jiletle elini kesmek atılım yapacağına, ileriye gideceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments