Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle kesildiğini görmek

Rüyada jiletle kesildiğini görmek

Rüyada jiletle kesildiğini görmek heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, attığı her adımı düşüneceğine, ruhani önderlik yapacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, çok iyi şeylere, planların istediği gibi gitmeyeceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle kesildiğini gördüyseniz:

  • Belli bir işiniz özelikle ön plana çıkabilir.

Rüyada jiletle kesilmek moralinin her zaman yerinde olacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yarınlara bakacağına alamet eder.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına, sağlığının yerine geleceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle kesildiğini görmek kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ağzından jilet çıkarmak aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada kırık jilet görmek vefakar bir insan olunacağına, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, toplumdaki ve ticaretteki itibarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada jilet atmak hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bacağını jiletle almak manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, çok zor bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada jiletle saç kesmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments