Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle traş olmak

Rüyada jiletle traş olmak

Rüyada jiletle traş olmak sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, zararların üst üste geleceğine, ailesini de mutlu edeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kötü bir duruma düşüleceğine, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine delalettir.

Rüyada jiletle traş olmak gördüyseniz:

  • Aslında başka şeyler yapmak istemenize rağmen, başka bir şeyle uğraşmanız eğlenceli görünse de, istikrarsız bir görüntü ortaya çıkması diğerlerine rahatsız edici gelebilir.

Rüyada jiletle sakal traşı olmak musibetlerin yaşanacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına yorulmaktadır.

Rüyada jiletle bacaklarını almak müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına rivayet eder.

Rüyada birisi tarafından jiletlenmek zorluklarının son bulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada kullanılmış jilet görmek çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine tabir olunur.

Rüyada bacakları jiletle almak uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, rüya sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu jiletle kesmek devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada saçı jiletle kesmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments