Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle kesilmek

Rüyada jiletle kesilmek

Rüyada jiletle kesilmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, iyi kısmetleri olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle kesilmek gördüyseniz:

  • Yeni bir yönde ilerlemeniz veya size ilham veren ya da sizin için aydınlatıcı olan kişi veya gruplara adapte olmanız gerekebilir.

Rüyada jiletle kesilmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine yorulur.

Rüyada elinin jiletle kesildiğini görmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada jiletle kesildiğini görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada paslı jilet görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada jilet kesiği görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada koluna jilet atmak kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle tüylerini almak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık jilet görmek kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments