Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada jiletle elini kesmek

Rüyada jiletle elini kesmek

Rüyada jiletle elini kesmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, rüya sahibini savunanların ise çok sevineceğine, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada jiletle elini kesmek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedeniyle bazı konularda kısıtlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada jiletle elini kesmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, güzel haberler alınacağına, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine delalet eder.

Rüyada elini jiletle kesmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına işaret eder.

Rüyada jiletle sakal kesmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine yorulur.

Rüyada jiletle kesmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle saç kesmek bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, gücünü ve itibarını geri kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçını jiletle kesmek onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek hastalıkların sona ereceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine tabir olunur.

Rüyada kolunu jiletle kesmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments