Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini jiletle kesmek

Rüyada elini jiletle kesmek

Rüyada elini jiletle kesmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada elini jiletle kesmek gördüyseniz:

  • Seyahat planları yapabilirsiniz veya sizin için özel kişilerle kaliteli saatler geçirebilirsiniz.

Rüyada jiletle elini kesmek çalışmalarının karşılığını alacağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada elini jiletle kesmek uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Rüyada jiletle yüzünü kesmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı jiletle kesmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada jiletle saç kesmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolunu jiletle kesmek şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada jiletle parmak kesmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada jiletle sakal kesmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments