Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini yüzüne sürmek

Rüyada elini yüzüne sürmek

Rüyada elini yüzüne sürmek uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, başarılarının sürekli olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini yüzüne sürmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Rüyada elini yüzüne sürmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada yüze salça sürmek ticarete adım atacağına, tatsızlıkların aşılacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet eder.

Rüyada kabeye yüz sürmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına delalettir.

Rüyada yüzüne limon sürmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, gereken sabrı göstereceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne sürmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, işiyle nam salacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına işaret eder.

Rüyada yüze ilaç sürmek kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments