Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne sürmek

Rüyada yüzüne sürmek

Rüyada yüzüne sürmek kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, doğru haber almaya, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, aydınlığa çıkılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına yorulur.

Rüyada yüzüne sürmek gördüyseniz:

  • Nasıl davranırsanız davranın istekleriniz gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Rüyada yüze gülsuyu sürmek büyük bir ortaklığa gireceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüne sabun sürmek yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada balı yüzüne sürmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada kabeye yüz sürmek atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, işlerinin rast gideceğine, kazancının çoğalacağına, yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzüne su sürmek ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine delalettir.

Rüyada yüzüne çamur sürmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, çevresinin genişleyeceğine, işlerinin yarıda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yüzünü krem sürmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, eğlence ve renk geleceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüze boya sürmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, sermayesinin boşa gideceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments