Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabeye yüz sürmek

Rüyada kabeye yüz sürmek

Rüyada kabeye yüz sürmek hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, pek az kazanç getireceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye yüz sürmek gördüyseniz:

  • İleride, şu an olduğu gibi kalmasına izin verdiğiniz şeyler olursa, zaman içinde yanlış karar verdiğinizi düşünme ihtimaliniz var.

Rüyada kabeye yüz sürmek borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada kabeye elini sürmek zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına delalet eder.

Rüyada kabeye el sürmek başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada yüzüne tuz sürmek hayırlı bir eşe, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüzüne maske sürmek gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine alamet eder.

Rüyada balı yüzüne sürmek bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne boya sürmek başarısız olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne kına sürmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, saygınlığa, rahatının ve gelirinin artacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments