Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüze salça sürmek

Rüyada yüze salça sürmek

Rüyada yüze salça sürmek büyük sorunlar ile karşılaşacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, ilerledikçe ilerleyeceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, mali olarak çok güçlü hale geleceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, elinin darlaşacağına delalettir.

Rüyada yüze salça sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan ani kazançlar veya karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada yüze salça sürmek rakiplerine karşı güç elde edeceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kendisine ait olmayan bir işte çalışırken istenmeyen bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ekmeğe salça sürmek malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine yorulur.

Rüyada küflenmiş salça görmek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına işaret eder.

Rüyada salçalı yumurta görmek prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, hem ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada salçalı makarna yapmak hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına delalettir.

Rüyada kırmızı biber salçası görmek mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine tabir olunur.

Rüyada salçalı bulgur görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine yorulmaktadır.

Rüyada salça yaptığını görmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, geçiminin zorlaşacağına, onuruna ve şerefine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments