Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, problemlerin çözüme kavuşacağına, kalp kırmaya, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada yüzüne beyaz krem sürmek trend olan bir markanın başına geçileceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze beyaz krem sürmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, zor bir hayat sürmeye başlayacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yüzüne krem sürmek hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, yanlış yollardan döneceğine inanılır.

Rüyada yüzünü krem sürmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada yüze krem sürmek maddi durumunuz kötüyse kısmetlerinizin artacağına, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına inanılır.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz krem sürmek hayırlı bir döneme girileceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellere krem sürmek yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments