Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne limon sürmek

Rüyada yüzüne limon sürmek

Rüyada yüzüne limon sürmek askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüzüne limon sürmek gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Rüyada yüzüne limon sürmek yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine rivayet eder.

Rüyada limon sürmek iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, çok büyük bir mutluluk yaşanacağına yorulur.

Rüyada vücuda limon sürmek bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, galibiyet kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saça limon sürmek gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzüne limon görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, zengin için yoksulluğa, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüze limon görmek hanesindeki rızkın eksileceğine, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına yorulur.

Rüyada başkasının yüzüne krem sürmek özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet eder.

Rüyada yüze salça sürmek sıkıntı dolu günler yaşanacağına, kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments