Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne yumurta sürmek

Rüyada yüzüne yumurta sürmek

Rüyada yüzüne yumurta sürmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili herhangi bir girişimde bulunmak istiyorsanız hemen harakete geçmenizde fayda var.

Rüyada yüzüne yumurta sürmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına delalet eder.

Rüyada yüze yumurta sürmek çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, hep yerinde sayacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına delalet eder.

Rüyada yumurtayı saça sürmek en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafaya yumurta sürmek ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, prestij sahibi olunacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada saça yumurta sürmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, ün sahibi birisi olunacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada yüzünü yere sürmek eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, maddi sorunlarının artacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına işaret eder.

Rüyada yüze ilaç sürmek endişelerin son bulacağına, sorunlarının yakında biteceğine, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına tabir olunur.

Rüyada yüze yağ sürmek uğradığı zararların telafi edileceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments