Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini yılan ısırmak

Rüyada elini yılan ısırmak

Rüyada elini yılan ısırmak işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, işlerin daha kötüye gideceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada elini yılan ısırmak gördüyseniz:

  • Yardım aktivitelerine veya organizasyonlara katılabilirsiniz veya yardım teklifinde bulunabilirsiniz.

Rüyada yılan elini ısırmak kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek sıkıntıdan kurtulacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, işini layığı ile yerine getireceğine delalet eder.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini yılan ısırmak işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, huzurunun yerine geleceğine, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek yüzünün eskisi gibi güleceğine ve çok büyük bir sevinç duyacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, zor günler geçirileceğine, atılan adımların büyük bir sıkıntıya yol açacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın birini ısırdığını görmek emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına yorulur.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments