Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, bir fitne çıkarmaya, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, böylece hem malının hem de parasının katlanarak artacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını gördüyseniz:

  • Liderlik özelliğiniz mevcut durumunuzu korumanızı sağlarken, bir ilişkinize zarar verebilir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılanın ısırdığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına yorulur.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, anne duasının açılacağına işarettir.

Rüyada ayağını yılan ısırmak kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments