Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara yılan ısırdığını görmek

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, yeni bir ilişkiye başlanacağına, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerin veya endişelerin sizi durdurmasına veya engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara böceğin ısırdığını görmek zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına inanılır.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalettir.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, işinde büyük başarılar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, verilen kararlar sayesinde istenen her şeye ulaşılacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments