Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına yorulur.

Rüyada yılanın elini ısırdığını gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Rüyada elini yılan ısırmak hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, huzurunun yerine geleceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yükseleceğine delalet eder.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına, isabetli adımlar atacağına yorulur.

Rüyada yılan elini ısırmak ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, işlerinin yolundan çıkacağına tabir olunur.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına işaret eder.

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, sıkıntı yükleneceğine işarettir.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek ailesinin de büyük olacağına, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, yaşamının da düzene gireceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments