Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini yılan ısırdığını görmek

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, isteklerini yerine geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini yılan ısırdığını gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada elini yılan ısırmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek kişinin can derdine düşeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına inanılır.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına işarettir.

Rüyada yılan elini ısırmak yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine alamet eder.

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, ailesini kaybedeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine işarettir.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanların ısırdığını görmek onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, hastalıklardan kurtulacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments