Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan elini ısırmak

Rüyada yılan elini ısırmak

Rüyada yılan elini ısırmak bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, borçlarının kapanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine işarettir.

Rüyada yılan elini ısırmak gördüyseniz:

  • Evinize veya ailenize daha fazla zaman ayırmanız gerçekleştirmek istediğiniz duygusal ya da fiziksel değişiklikleri gerçekleştirmenize olanak tanıyabilir.

Rüyada elini yılan ısırmak evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek işlerinin hızlanacağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına işarettir.

Rüyada yılan elini ısırmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, daha geniş rızık elde edeceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılanı ısırmak bankadaki hesabının büyüyeceğine, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına alamet eder.

Rüyada parmağını yılan ısırmak hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments