Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın birini ısırdığını görmek

Rüyada yılanın birini ısırdığını görmek

Rüyada yılanın birini ısırdığını görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, dertlerin bir anda sona ereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, hoş olaylar yaşayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın birini ısırdığını gördüyseniz:

  • Yapılacak çok iş var, bir an önce harekete geçmeli, hızlı bir şekilde ilerlemelisiniz.

Rüyada birini yılan ısırdığını görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, kötü durumlara düşürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine inanılır.

Rüyada yılanın başkasını ısırdığını görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine alamet eder.

Rüyada parmağını yılan ısırmak kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, işlerine verimin hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yılanın elini ısırdığını görmek hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, ortamın bir hayli gerileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine yorulur.

Rüyada yılanların ısırdığını görmek tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, işinde çok büyük bereket göreceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılan ısırdığı görmek yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, önemli bir şahsiyet olacağına inanılır.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments