Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını görmek

Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını görmek

Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını görmek yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, ticarette öne geçeceğine, etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı tavırlarına şüpheyle yaklaşıyor olabilirsiniz.

Rüyada çocuğunu yılan ısırdığını görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, gururlu bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sorunların yakında son bulacağına, bir fitne çıkarmaya delalet etmektedir.

Rüyada çocuğunu ısırmak hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işarettir.

Rüyada çocuğunu köpek ısırdığını görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin çocuğu ısırdığını görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına inanılır.

Rüyada erkek çocuğu ısırmak yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğun ısırdığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan ısırmak görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına, kötü gününü de paylaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments