Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlarle uğraşılacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine, sevilen bir kişi olunacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına işarettir.

Rüyada yılanın kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Neler hissettiğinizi, niyetinizi veya neler sunabileceğinizi açıkça ortaya koymalısınız.

Rüyada yeşil yılan ısırdıgını görmek bütün iş anlaşmalarının çeşitli sorunlardan ötürü iptal edileceğine, ekmeğinin azalmayacağına, helal lokmalar yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına inanılır.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, sağlığının bozulmayacağına, fakirliğinin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın dilini ısırmak aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments