Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanların ısırdığını görmek

Rüyada yılanların ısırdığını görmek

Rüyada yılanların ısırdığını görmek sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, dualarına karşılık alacağına, zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada yılanların ısırdığını gördüyseniz:

  • Size öğreteceği şeyler olan kişilerle vakit geçirebilirsiniz, macera arzunuz artabilir.

Rüyada küçük yılan ısırdığını görmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalet etmektedir.

Rüyada su yılanın ısırdığını görmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, kazancının helal para olacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına delalet eder.

Rüyada yılanı ısırmak parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük yılanın ısırdığını görmek hayat daha olumlu bakılacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, güvenilir bir kimse olduğuna ve kişiyi her daim kollayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil yılan ısırmak ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yılanın çocuğunu ısırdığını görmek tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, yetenekleri ile ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine inanılır.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, maddi olanaklarının artacağına, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments