Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına, bir işi rakiplerine kaptıracağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına, nimet bolluğu yaşayacağına, borçların hafifleyeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, günahlarının affedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah köpek ısırmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada siyah köpek ısırdığını görmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah köpeğin ısırdığını görmek özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına delalet eder.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, daha çok çalışılacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın ısırdığını görmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine alamet eder.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, daha isabetli kararlar alacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına alamet eder.

Rüyada yılan elini ısırmak sorunların çabucak atlatılacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments