Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini sıkıştırmak

Rüyada elini sıkıştırmak

Rüyada elini sıkıştırmak yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına tabir olunur.

Rüyada elini sıkıştırmak gördüyseniz:

  • Bir süredir devam eden ilişkileriniz karşı tarafın açıklamaları veya söyledikleri nedeniyle başka bir boyut kazanabilir.

Rüyada kadınla el sıkışmak bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, hayırlı bir kısmetle tanışacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına inanılır.

Rüyada eli sıkışmak ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el sıkışmamak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, elini altına koyduğu her taşın altından Allah’ın izniyle sağ salim çıkacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, rahata ereceğine, hasadının tarlasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada askerle el sıkışmak her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işarettir.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments