Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, sıkıntıya düşeceğine, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını gördüyseniz:

  • Tahmin edilmesi zor hareketleri olan ya da güvenilmez kişilerden uzak durun.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, gamsız bir hayat süreceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla el sıkışmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakan el sıkışmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle el sıkışmak sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına işaret eder.

Rüyada el sıkışmak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine delalet eder.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına alamet eder.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments