Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el sıkışmamak

Rüyada el sıkışmamak

Rüyada el sıkışmamak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, kişinin güzel işler yapacağına, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, kalkınacağına ve yükseleceğine, alınganlıkların hasıl olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, dertlerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada el sıkışmamak gördüyseniz:

  • En fazla merak uyandıran fikirlerinizi tedavüle sokabilirsiniz.

Rüyada ölüyle el sıkışmak bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak güneşli ve güzel günler yaşayacağına, onların mutlu haberlerini alacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine alamet eder.

Rüyada kızla el sıkışmak makbul olmayan işler yapacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak darp edileceğine, hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına ve huzurlu günler geçirileceğine, büyük başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına işaret eder.

Rüyada müdürle el sıkışmak hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına alamet eder.

Rüyada başbakanla el sıkışmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments