Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli sıkışmak

Rüyada eli sıkışmak

Rüyada eli sıkışmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, atacağı adımla ilgili bütün seçenekleri kontrol edeceğine, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada eli sıkışmak gördüyseniz:

  • Sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada kızla el sıkışmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak kazancının her kuruşunun karşılığını alın teri ile vereceğine, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanla el sıkışmak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyle el sıkışmak kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada biriyle el sıkışmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, ticarette ilerleyeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ortaklarla aranın bozulacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine delalettir.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments