Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadınla el sıkışmak

Rüyada kadınla el sıkışmak

Rüyada kadınla el sıkışmak yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, yenilgiye uğramış hissedeceğine delalettir.

Rüyada kadınla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Belli konularda fark yaratabilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Rüyada kadınla el sıkışmak zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, içini açmaya karar vereceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına işaret eder.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, evindeki huzurun bozulacağına alamet eder.

Rüyada eli sıkışmak yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, kararsız kalınan bir konuda yanlış bir tercih yapılacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başbakan el sıkışmak amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el sıkışmak sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments