Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeklerle el sıkışmak

Rüyada erkeklerle el sıkışmak

Rüyada erkeklerle el sıkışmak işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, rızkının çoğalacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına yorulur.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da isteklerinizin yürürlüğe konmasını belli etmek adına farklı yöntemler denemeniz sonuç vermeyebilir.

Rüyada erkekle el sıkışmak sıkıntılar son bulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak günah ve suç işleyeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Rüyada yabancı erkekle el sıkışmak makam ve söz sahibi olacağına, ön planda kalmayı sağlayacağına, deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına işarettir.

Rüyada biriyle el sıkışmak maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, güzel sonuçlar doğuracak bir iş konusunda adım atacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanla el sıkışmak kötü ve hasta günler geçireceğine, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına delalettir.

Rüyada askerle el sıkışmak kalbinin küt küt edeceğine, kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına delalet eder.

Rüyada patronla el sıkışmak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments