Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, daha fazla mal sahibi olacağına, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Belli bir ticari, duygusal ya da sağlığınızla ilgili hedefinizi gerçekleştirmenizi sağlayacak desteği bulabilirsiniz.

Rüyada sevdiği kişiyle el sıkışmak rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak hatalı yollara gireceğine, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle el ele tutuşmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine, bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada sevdiğiniz kişinin elini tutmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, para sıkıntısından kurtulacağına delalettir.

Rüyada sevdiğin kişinin elini görmek sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin elinde yüzük görmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği kişinin elini öpmek arzularının yerine geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments