Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada askerle el sıkışmak

Rüyada askerle el sıkışmak

Rüyada askerle el sıkışmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada askerle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Ne kadar çok bilgi toplarsanız o kadar kolay karar verebilirsiniz.

Rüyada askerle el sıkışmak sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakan el sıkışmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına işarettir.

Rüyada eli sıkışmak sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada erkekle el sıkışmak ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada el sıkışmak sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada el sıkışmamak kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments