Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak rahat yüzü göreceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, pek çok ikiyüzlü insanla bir arada olunacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulur.

Rüyada ölmüş biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Yetersiz bilgiler veya gereksiz tavisyeler veren kişiler olabilir.

Rüyada başbakanla el sıkışmak yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle el sıkışmak devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişiyle el sıkışmak sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına alamet eder.

Rüyada eli sıkışmak ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kızla el sıkışmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, faydalı şeyler yapacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına işaret eder.

Rüyada elini sıkıştırmak çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak zararlarını telafi edeceğine, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine delalet eder.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine ve bu sayede hem ailevi sorunlarını çözmüş olacağına, yüzüğü kaybetmesi ise dul kalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments