Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini sıkı tutmak

Rüyada elini sıkı tutmak

Rüyada elini sıkı tutmak çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada elini sıkı tutmak gördüyseniz:

  • Arkanızdan düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada elini sıkı tutmak ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına yorulmaktadır.

Rüyada eli sıkıca tutmak yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, sorunlar altında ezileceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patronla el sıkışmak yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada askerle el sıkışmak ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments