Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü biriyle el sıkışmak

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, atılan adımların çok iyi bir gelecek sağlayacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Umulmadık yerlerden paralar gelebilir.

Rüyada ölüyle el sıkışmak yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine inanılır.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, daima zinde ve genç kalacağına rivayet eder.

Rüyada kadınla el sıkışmak çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Rüyada ölen biriyle el sıkışmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür yaşanacağına ve büyük arkadaşlıklar elde edileceğine işarettir.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, şöhret elde edeceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına işarettir.

Rüyada erkeklerle el sıkışmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada el sıkışmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments