Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patronla el sıkışmak

Rüyada patronla el sıkışmak

Rüyada patronla el sıkışmak çok büyük sıkıtılar yaşanacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına işaret eder.

Rüyada patronla el sıkışmak gördüyseniz:

  • Sözlerinizi yerine getirmek zorunda hissetmeniz üzerinizde baskı yaratabilir.

Rüyada patronla el sıkışmak güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine delalettir.

Rüyada askerle el sıkışmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına tabir olunur.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada biriyle el sıkışmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine delalet eder.

Rüyada ölüyle el sıkışmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına işaret etmektedir.

Rüyada el sıkıştığını görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşam refahının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, hayatın temposunun yükseleceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada kızla el sıkışmak yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments