Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, yarınlarına inanacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, başarılarının sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak gördüyseniz:

  • Maddi konularda da sıkıntılarınız olabilir.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına işarettir.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, zarar edeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada eli sıkıca tutmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini sıkı tutmak yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına, bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine delalet eder.

Rüyada patronla el sıkışmak yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına delalet eder.

Rüyada müdürle el sıkışmak kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, üzerinde kafa yoracağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, eşlerin ayrılacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments