Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, işlerini tek başına yöneteceğine, ilerleyeceğine, kalkınacağına, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, mal mülk sahibi olunacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Her ne yapıyorsanız, yaptıklarınıza değmesi gerektiğini unutmayın.

Rüyada ünlü biriyle el sıkışmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü biriyle el sıkışmak kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, bu yardımın gelmesine rağmen çok büyük bir darboğaza girileceğine ve çözüm yolları aranacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Rüyada el sıkışmak yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla el sıkışmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına delalettir.

Rüyada başbakan el sıkışmak zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli sıkıca tutmak çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına delalettir.

Rüyada el sıkıştığını görmek moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine rivayet eder.

Rüyada müdürle el sıkışmak büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine ve bir daha toparlanamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments