Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eli sıkıca tutmak

Rüyada eli sıkıca tutmak

Rüyada eli sıkıca tutmak sağlığın günden güne iyiye gideceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eli sıkıca tutmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken hızda plan yapamadığınız için telaşlanabilirsiniz.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kısmetlerinin bol olmasının yanında şansının da açık olmasıyla mutlu, huzurlu, güzel günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada elini sıkı tutmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada eli sıkıca tutmak iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, makamından olacağına, rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini sıkıştırmak iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına işaret eder.

Rüyada elini kapıya sıkıştırmak dualarından hayır görmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına yorulur.

Rüyada bir erkekle el sıkışmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, çok büyük paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada başbakan el sıkışmak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, onu yorgun ve hasta bir görüntüye getireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments