Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin elini sıkıca tutmak

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak huzurlu aile ortamının yaşananlardan dolayı bozulacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak gördüyseniz:

  • Olayları ne kadar fazla zorlarsanız ya da ne kadar fazla yeni düzenleme yaparsanız, geri dönüş elde etmeniz veya cevap almanız o kadar zor olabilir.

Rüyada elini sıkı tutmak gereksiz bir harcama yapılacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına alamet eder.

Rüyada birinin elini sıkı sıkı tutmak o şekilde bir çözüm bulacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada eli sıkıca tutmak vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine yorulur.

Rüyada birinin elini sıkıca tutmak çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el sıkışmak dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada kızla el sıkışmak kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, büyük borçlar alınacağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine işaret eder.

Rüyada müdürle el sıkışmak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, başarılarının daim olacağına yorulur.

Rüyada erkekle el sıkışmak hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments