Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini pisliğe sokmak

Rüyada elini pisliğe sokmak

Rüyada elini pisliğe sokmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, yeni bir sayfa açacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen bir sorunun yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalettir.

Rüyada elini pisliğe sokmak gördüyseniz:

  • Sağlık, anlaşmalar veya maddi başlıklarla anılabilecek konular dikkat gerektiriyor.

Rüyada elini pisliğe sokmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezara elini sokmak aileye büyük bir ev alınacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına alamet eder.

Rüyada ateşe elini sokmak verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına inanılır.

Rüyada tuvalete elini sokmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada elini denize sokmak suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalettir.

Rüyada suya elini sokmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada elini toprağa sokmak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments