Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elini toprağa sokmak

Rüyada elini toprağa sokmak

Rüyada elini toprağa sokmak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, başa iş açacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet eder.

Rüyada elini toprağa sokmak gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Rüyada elini toprağa sokmak üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada suya elini sokmak bazı sorunların başgöstereceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada elini ateşe sokmak uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına delalet eder.

Rüyada tuvalete el sokmak büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına işarettir.

Rüyada elini boka sokmak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada elini denize sokmak belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada elini cebine sokmak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments