Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suya elini sokmak

Rüyada suya elini sokmak

Rüyada suya elini sokmak yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, dişe diş savaşacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada suya elini sokmak gördüyseniz:

  • Yürümek, spor yapmak, herhangi bir yere gitmek arzuları duyamanız olağandır.

Rüyada elini suya sokmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada suya elini sokmak büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına yorulur.

Rüyada elini ateşe sokmak neşeleneceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına delalettir.

Rüyada köpeğin ağzına elini sokmak her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına inanılır.

Rüyada denize el sokmak bunalıma düşeceğine, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini denize sokmak zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine alamet eder.

Rüyada elini cebine sokmak rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, mal ve varlık sahibi olacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada elini tuvalete sokmak karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments