Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalete elini sokmak

Rüyada tuvalete elini sokmak

Rüyada tuvalete elini sokmak dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, tüm gözleri üzerinde toplayacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalete elini sokmak gördüyseniz:

  • Eskiden birlikte çalıştığınız kişilerle veya meslektaşlarınızla bir araya gelmeniz durumunda yeni bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada tuvalete el sokmak rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına delalettir.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına tabir olunur.

Rüyada tuvalete elini sokmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına inanılır.

Rüyada elini tuvalete sokmak çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına, kendisine çok daha fazla yetki verileceğine işarettir.

Rüyada tuvalete ayağını sokmak maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada elini suya sokmak bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına işaret eder.

Rüyada elini toprağa sokmak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments