Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezara elini sokmak

Rüyada mezara elini sokmak

Rüyada mezara elini sokmak iyi hissedileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada mezara elini sokmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler fikir veya planlarınızdaki yanlışlara işaret edebilir veya size yeni seçenek oluşturabilecek planlar sunabilirler.

Rüyada mezara elini sokmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, aile hayatı içinde rahat edeceğine, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine inanılır.

Rüyada denize el sokmak yersiz yere suçlanacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada klozete elini sokmak kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğine elini sokmak insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, işinde zarar edeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına yorulur.

Rüyada tuvalete el sokmak umutlarının kırılacağına, tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, sorunlarını teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ateşe elini sokmak karlı işler alacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, çareyi başka yerlerde arayacağına delalettir.

Rüyada elini boka sokmak rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada elini denize sokmak moral olarak çok iyi hissedeceğine, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments